Ваучер за масаж от центрове FIZ е перфектният подарък за Вашите любими хора! Подбрали сме за Вас най-желаните опции, така че да направите най-добрия избор да:
– Изненадате приятелите си
– Поглезите любимите си хора
– Подарите преживяване
– Се погрижите за щастието, здравето и хармонията на близките си

Ваучерът може да поръчате директно от тази станица и ще го получите автоматично по имейл. Също така може да го закупите на място от нашите центрове.

Адреси: FIZ 1 до НДК (ул. Петър Берон 5А) и FIZ 2 до Метростанция Сердика (ул. Лавеле 11)


Търсите ли подарък за мъж? Пазаруването за мъж, който вече има всичко – особено добър стил – може да се окаже трудно и да се почувствате затруднени. И за да бъде още по-весело обикновено купувате мъжки подаръци за няколко души –  баща, син, съпруг, гадже, брат, приятел, колега и т.н. Въпреки че не можете да сбъркате с класическите опции (като вратовръзка), сме сигурни, че желаете да видите истинска усмивка и удоволствие по лицата на любимите мъже.


Познавате ли специални жени, които искате да зарадвате със страхотен подарък? Много е трудно да се отговори на всички малки женски капризи по отношение на подаръците и за това ще ви разкрием една тайна. Всички жени (майка, сестра, дъщеря, съпруга, приятелка, колежка ) искат подарък, който да им покаже грижа и отношение, да се почувстват релаксирани, да получат време за себе си и да подобрят своето здраве и вътрешна хармония.


Ваучер за подарък за специални поводи.