Подарък за жена

Познавате ли специални жени, които искате да зарадвате със страхотен подарък? Много е трудно да се отговори на всички малки женски капризи по отношение на подаръците и за това ще ви разкрием една тайна. Всички жени (майка, сестра, дъщеря, съпруга, приятелка, колежка ) искат подарък, който да им покаже грижа и отношение, да се почувстват релаксирани, да получат време за себе си и да подобрят своето здраве и вътрешна хармония.

Изберете ваучер за масаж!

Да подариш масаж показва добър вкус и отношение към здравословния начин на живот и е най-приятния начин близките Ви да се почувстват специални!

От нашата практика сме извадили най-предпочитаните масажи от жени:

✔️ Лечебен масаж!

Популярността на лечебния масаж напоследък лесно може да бъде обяснена именно със стремежа на хората да потърсят контактно и индивидуално лечение, а и нека не забравяме, че освен базовата полза – а именно релаксацията – масажът намалява значително стресът и неспокойствието – два фактора, които водят до много други вреди на Вашето здраве.

✔️ Класически масаж!

Стимулирайки отделните тъкани, масажистът предизвиква рефлекторна реакция в централната нервна система, която води до благоприятно физиологично въздействие за Вашия организъм. Освен това класическият масаж оказва влияние върху образуването на биоактивни вещества, които изпълват мускулните тъкани с енергия и свежи сили.

✔️ Масаж за двама!

Масажът за двойки е прекрасен начин да изненадате любимия си човек. Подарете си споделено време в неповторимата атмосфера на центрове за масажи FIZ! Това наистина е много романтичен жест, който показва отношение и грижа към партньора. Към неговото здраве, хармония и емоции. И не на последно място е нестандартно и уникално преживяване!

✔️ Релаксиращ масаж!

Основната цел на един релаксиращ масаж е да послужи като анти-стрес решение за всеки, който в края на работния ден се чувства преуморен, натоварен, лишен от енергия. Това е всепризнат метод за освобождаване от напрежението в мускулите и ума, който може да Ви накара да се чувствате леки като перце и презаредени за следващия ден.