Подарък за мъж

Търсите ли подарък за мъж? Пазаруването за мъж, който вече има всичко – особено добър стил – може да се окаже трудно и да се почувствате затруднени. И за да бъде още по-весело обикновено купувате мъжки подаръци за няколко души –  баща, син, съпруг, гадже, брат, приятел, колега и т.н. Въпреки че не можете да сбъркате с класическите опции (като вратовръзка), сме сигурни, че желаете да видите истинска усмивка и удоволствие по лицата на любимите мъже.

Изберете ваучер за масаж!

Да подариш масаж показва добър вкус, грижа и отношение към здравословния начин на живот и е най-приятния начин близките Ви да се почувстват специални!

От нашата практика сме извадили най-предпочитаните масажи от мъже:

✔️  Спортен масаж!

Всеки, който практикува някаква спортна дейност (футбол, тенис и т.н.) или просто поддържа форма, може да се убеди в ползата от спортния масаж, особено в случаите, в които натоварването не е системно.

✔️ Лечебен масаж!

Популярността на лечебния масаж напоследък лесно може да бъде обяснена именно със стремежа на хората да потърсят контактно и индивидуално лечение, а и нека не забравяме, че освен базовата полза – а именно релаксацията – масажът намалява значително стресът и неспокойствието – два фактора, които водят до много други вреди на Вашето здраве.

✔️ Силов масаж!

Разновидност на спортния масаж, силовият масаж е идеалният начин за освобождаване на натрупаното в мускулите напрежение и възстановяване на баланса в мускулно-скелетната система. Доказал се като ефективна терапия при системно високо мускулно натоварване, силов масаж е правилният избор за да поддържате тялото си тонизирано, във форма и предпазено от травми.

✔️ Класически масаж!

Стимулирайки отделните тъкани, масажистът предизвиква рефлекторна реакция в централната нервна система, която води до благоприятно физиологично въздействие за Вашия организъм. Освен това класическият масаж оказва влияние върху образуването на биоактивни вещества, които изпълват мускулните тъкани с енергия и свежи сили.

✔️ Масаж за двама!

Масажът за двойки е прекрасен начин да изненадате любимия си човек. Подарете си споделено време в неповторимата атмосфера на центрове за масажи FIZ! Това наистина е много романтичен жест, който показва отношение и грижа към партньора. Към неговото здраве, хармония и емоции. И не на последно място е нестандартно и уникално преживяване!